Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

BSN

Brand: BSN Model: AMINO X 435 G-BSN
AMINO X 435 G-BSN  sunt primii aminoacizi instanți care ajută la regenerarea musculară, concepuți pentru a sprijini rezistența în timpul antrenamentelor. Grație a 10 g BCAA și un amestec de aminoacizi esențiali, L-alanină, taurină și L-citrulină, Amino X ajută organismul la recuperarea după ant..
99,00 lei
TVA inclus:99,00 lei
Brand: BSN Model: BCAA DNA 200G-BSN
BCAA DNA-BSN Aminoacizii BCAA sunt aminoacizi esențiali pe care organismul nostru nu ii produce, ci trebuie să îi asimilăm din alimentație sau suplimente nutritive.BCAA sunt aminoacizi cu lanțuri ramificate, care au ca rol principal economisirea glicogenului. Cei trei aminoacizi BCAA sunt isole..
68,00 lei
TVA inclus:68,00 lei
Brand: BSN Model: CREATINE DNA 216 G-BSN
Creatina DNA oferă 3,4 grame de creatină micronizată pură pentru a susține forţa, performanţa și creșterea masei musculare. Creatina îndeplineşte funcţia de combustibil în timpul efortului de intensitate ridicată. Administrarea creatinei monohidrat vă poate ajuta în completarea rezervelor ..
39,00 lei
TVA inclus:39,00 lei
Brand: BSN Model: GLUTAMINE DNA 309G-BSN
Suplimentul cu glutamina micronizata GLUTAMINE DNA , ajuta la indeplinirea scopului urmarit de fiecare sportiv: refacerea si dezvoltarea musculaturii, dupa eforturi fizice intense. Fiind produs de BSN ,lider pe piata sportiva in produse de calitate, acest supliment alimentar contine unul dintre cei ..
85,00 lei
TVA inclus:85,00 lei
Brand: BSN Model: NO-XPLODE PRE-WORKOUT 240G -BSN
NO-XPLODE  PRE-WORKOUT este  un stimulent de pre-antrenament ce vă forțează posibilităţile la un nivel superior. Furnizează sângelui mai mult oxigen şi drept urmare ajută la circulaţia sângelui în muşchi crescând volumul şi performanţa lor. Oferă posibilitatea utilizării mai..
57,00 lei
TVA inclus:57,00 lei
Brand: BSN Model: PRE-WORKOUT NITRIX 180 TABS BSN
Pre Workout BSN Nitrix 2.0. a castigat in 2013 premiul pentru cel mai bun Supliment pentru energie si rezistenta la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com.Flacon cu 180 tablete (60 de portii)Nitrix 2.0 este un supliment cu oxid nitric, creat pentru a sprijini pom..
150,00 lei
TVA inclus:150,00 lei
Brand: BSN Model: SHAKER BSN 700ML
Shakerele BSN sunt de cea mai buna calitate. Fiecare shaker are o capacitate de 700 ml. Este creat astfel incat sa previna scurgerile, iar suplimentele proteice se vor amesteca foarte usor. Calitatea plasticului permite ca acest shaker sa fie curatat in masina de spalat vase. ..
18,00 lei
TVA inclus:18,00 lei
Brand: BSN Model: SYNTHA 6 EDGE 1,82KG-BSN
SYNTHA 6 EDGE este o proteină multicomponent – o versiune nouă şi îmbunătăţită a proteinei Syntha 6 de la BSN. Această proteină multicomponent conţine 24 g de proteine per portie, ceea ce înseamnă o proteină de calitate superioară pentru dezvoltarea masei..
199,00 lei
TVA inclus:199,00 lei
Brand: BSN Model: TRUE-MASS 2640G-BSN
True-Mass de la BSN este un gainer multi-premiat care te ajuta sa iti imbunatatesti performantele fizice. True Mass contine ingrediente de calitate premium care ofera nutrientii necesari pentru o mai buna crestere si mentinere in masa musculara si o mai buna refacere musculara dupa efort. ..
189,00 lei
TVA inclus:189,00 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.