Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

CARBOX BIOTECH USA 1000G

CARBOX BIOTECH USA 1000G
CARBOX BIOTECH USA 1000G
 • Stock: In Stock
 • Model: CARBOX BIOTECH USA 1000G
 • Weight: 1.00kg
150 samples sold
18303 views
34,00 lei
TVA inclus: 34,00 lei

Carbox (Biotech USA) - Supliment alimentar sub formă de pudră cu 5 tipuri diferite de carbohidrați.

 • 5 surse diferite de carbohidrați
 • disponibil și în versiunea fără aromă
 • fără gluten


Dă-ți întotdeauna ce e mai bun

Doriți performanțe de top în fiecare moment al antrenamentului dvs.? Dacă doriți mușchi bine rotunjiți, nu veți avea nevoie doar de perseverență; succesul vă va da, de asemenea, suficientă putere. Înainte, în timpul și chiar după exerciții.

Carbox a fost creat având în vedere următoarele obiective, toate la fel de importante:

 1. încărcarea înainte și în timpul antrenamentului
 2. reîncărcarea după ce ați lucrat mușchii,
 3. alimentarea continuă și chiar cu carbohidrați.


Încarcarea
Carbox este o pudră de băut care conține un complex de carbohidrați. Combină cinci forme de carbohidrați cu absorbție lentă, moderată și rapidă. Conține maltodextrină, dextroză, zaharoză, fructoză și amidon de porumb. Aceste zaharuri au indici glicemici diferiți, adică afectează nivelul glicemiei la diferite valori. Datorită ratelor de absorbție variate, unele dintre ele furnizează rapid corpului carbohidrați, în timp ce celelalte sunt pentru furnizare pe perioadă lungă.

Reîncărcarea
Carbox este, de asemenea, un însoțitor minunat în perioada recuperării post-antrenament. Glucidele pe care le conține contribuie la recuperarea funcției musculare normale (contracție) după intensitate mare și / sau exerciții fizice prelungite, ceea ce duce la epuizarea mușchilor și la epuizarea depozitelor de glicogen ale mușchilor principali. *

* Acest efect benefic poate fi obținut prin aportul a 4g de carbohidrat derivat din orice sursă / kg de greutate corporală. Această cantitate trebuie să fie luată într-un termen de 4, dar nu mai mult de 6 ore după exerciții fizice de mare intensitate și / sau prelungite, ceea ce duce la epuizarea mușchilor și la epuizarea depozitelor de glicogen ale mușchilor principali. *

Pe porție (50 g):

 1. 47 g carbohidrați **


** Versiunea fără aromă conține 48 g de glucide pe porție.

Cum, când, pentru cine

Pentru cei cărora le plac mixurile personalizate adaptate la obiectivele lor
- înainte de antrenament: cu creatină, cum ar fi Crea Zero;
- în timpul antrenamentului: cu produse care conțin aminoacizi, cum ar fi BCAA Zero;
- după antrenament: cu adaos de aminoacizi sau proteine, de ex. 100% Pure Whey.

Ca toate produsele BioTech USA, Carbox este realizat din ingrediente sigure și atent alese.

Mod de utilizare: Amestecați 1 porție (50 g = 3 linguri cu vârf) cu 300 ml apă sau, în cazul Carboxului fără aromă, cu orice lichid la alegere. Consumați 1 porție înainte și în timpul antrenamentului sau competiției.

INGREDIENTE

Lămâie: maltodextrină, dextroză, zaharoză, fructoză, amidon de porumb, aromatizant, acid (acid citric), sare, colorant (tartrazină) **.

Piersică: maltodextrină, dextroză, zaharoză, fructoză, amidon de porumb, aromatizant, acid (acid citric), sare, colorant (tartrazină **, indigotină). Aromă: Portocale: maltodextrină, dextroză, zaharoză, fructoză, amidon de porumb, aromatizant, acid (acid citric), sare, colorant (tartrazină, Allura Red AC) **.

Portocale: maltodextrină, dextroză, zaharoză, fructoză, amidon de porumb, aromatizant, acid (acid citric), sare, coloranți (tartrazină, Allura Red AC) **.

** Tartrazină, AlluraRed AC: poate avea un efect negativ asupra activității și atenției la copii.

Fabricat într-o unitate de producție care proceseaza alimente din lapte, ou, gluten, soia, crustacee, dioxid de sulf și nuci.

NOTĂ: Efectul benefic este obținut prin consumul de carbohidrați, din toate sursele, la un aport total de 4 g per kg greutate corporală, în doze, în primele 4 ore și nu mai târziu de 6 ore, după exerciții fizice de durată cu intensitate mare și / sau lungă și care duc la oboseala musculară și la epuizarea depozitelor de glicogen din mușchiul scheletic.

AVERTIZARE: Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Puteti veni oricand la magazinul nostru situat in incinta complexului comercial Bucur Obor! Orice preferinta poate fi satisfacuta de magazinul SuperSuplimente.ro


 • Produse de cea mai bună calitate
 • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
 • Garanție cu banii înapoi în 30 de zile
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.