Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

Articulatii si Ligamente


Brand: Universal Model: ANIMAL FLEX 44 PACHETE-UNIVERSAL
Nici un alt supliment proiectat pentru tendoane si ligamente nu a câștigat mai multe premii și distincții decât Animal Flex. De ce? Pentru că Animal Flex lucrează. Animal Flex a câștigat prestigiosul titlu de "Suplimentul  anului"  opt ani la rând. Dar, mai important, A..
165,00 lei
TVA inclus:165,00 lei
Brand: Weider Model: COLLAGEN 300 G WEIDER
Pulbere solubila pe baza de peptide de colagen bovin (100% Peptan®), acid hialuronic, vitamina C si magneziu. Cu indulcitori.Weider Collagen este o pulbere solubilă pe baza de peptide de colagen bovin (100% Peptan®), acid hialuronic, vitamina C și magneziu. Cu îndulcitori.Colagenul este o prote..
60,00 lei
TVA inclus:60,00 lei
Brand: Nutrend Model: FLEXIT DRINK NUTREND 400G
Flexit drink este un supliment eficient pentru nutriția articulațiilor, cu o compoziție complexă. Aceasta conține glucozamină, condroitină, proteine și peptide de colagen, aminoacizi, MSM, acid hialuronic, cu alte cuvinte, toate substanțele dovedite a fi cele mai eficiente p..
55,00 lei
TVA inclus:55,00 lei
Brand: Nutrend Model: Flexit Gelacoll - Nutrend 180 caps
Flexit Gelacoll este un supliment nutrițional sub formă de capsule de gelatină, utilizat pentru protecția pe termen lung și regenerarea dinamică a articulațiilor. Acesta conține un hidrolizat de gelatină extrem de eficient, îmbogățit cu vitamina C, ceea ce contribuie la form..
35,00 lei
TVA inclus:35,00 lei
Brand: Nutrend Model: Flexit Gelacoll - Nutrend 360 caps
Flexit Gelacoll este un supliment nutrițional sub formă de capsule de gelatină, utilizat pentru protecția pe termen lung și regenerarea dinamică a articulațiilor. Acesta conține un hidrolizat de gelatină extrem de eficient, îmbogățit cu vitamina C, ceea ce contribuie la formarea colagenului standard..
71,00 lei
TVA inclus:71,00 lei
Brand: Biotech USA Model: GLUCOSAMINE 500 BIOTECH 60 CAPS 57G
Glucosamine 500 BioTech!În caz contrar exerciţiile efectuate în timpul antrenamentelor pot deveni dureroase şi pot întrerupe timpuriu cariera sportivă.Folosirea acestui produs este recomandat tuturor cu scopul de a împiedica apariţia durerilor articulare. Glucosamine 500 BioTech previne accidentarea..
42,00 lei
TVA inclus:42,00 lei
Brand: Gold Nutrition Model: MUSCLE REPAIR 60 CAPS GOLD NUTRITION
Gold Nutrition Muscle repair | recuperare muscularaIngredientele din acest supliment nutritiv sport de la Gold Nutrition ajuta la recuperare musculara , reduce durerea si inflamatia .  Turmericul ajută la diminuarea inflamaților cauzate de artrită, entorse musculare, umflături și dureri cauzate..
75,00 lei
TVA inclus:75,00 lei
Brand: Scitec Nutrition Model: SHARK CARTILAGE SCITEC 75 CAPS 54G
Cartilajul de rechin este izvorul natural al condroitin sulfatului care este o importantă cheie în alcătuirea cartilajelor din articulaţii. Shark Cartilage conţine substanţele pentru integritatea încheieturilor deteriorate, efectul substanţelor sunt considerate diminuării inflamaţiilor. De accea con..
53,00 lei
TVA inclus:53,00 lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.