Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

Creatina


Brand: Biotech USA Model: 100% CREATINE MONOHYDRAT 300 gr - BIOTECH
Creatina Monohidrata Biotechc crește performanța la antrenamentele fizice cu intensitate crescută. Efectul benefic al creatinei se simte peste 3 grame de creatină pe zi.  Creatina monohidrată 100% micronizată este un produs pur de calitate farmaceutică în formă de pulbere. Produsul este nearoma..
54,00 lei
TVA inclus:54,00 lei
Brand: Natural Plus Model: 3-CREATINE COMPLEX NATURAL PLUS 100 CAPS
 3 - CREATINE COMPLEX face parte din categoria de suplimente alimentare sub forma de capsule, ce contine 3 tipuri diferite de creatina, in raport de 2:1:1 ( creatina monohidrata, creatina ethil ester si tri - creatina malat ) intr-o formula optim dozata, pentru sportivi si persoane active, asig..
62,00 lei
TVA inclus:62,00 lei
Model: CREA TEN RICH PIANA 5% 240G
Crea-TEN - produs multi-component, cu formula super-concentrata de 10 tipuri de creatina, pentru imbunatatirea performantei, cresterea puterii si a muschilor Crea-TEN este o creatina multi-component, cu formula super-concentrata de 10 tipuri de creatina, dovedita pentru imbunatatirea perfo..
118,00 lei
TVA inclus:118,00 lei
Brand: Natural Plus Model: CREATINA EFERVESCENTA 5000 mg NATURAL PLUS 25X15G
 CREATINA EFERVESCENTA 5000 mg este un supliment nutritiv sub forma de pulbere efervescenta. Fiecare portie asigura 5000 mg de creatina marca Creapure®. CREATINA EFERVESCENTA ajuta la cresterea performantei fizice in eforturi succesive, in timpul exercitiilor fizice de mare intensitate, intarzi..
36,00 lei
TVA inclus:36,00 lei
Brand: MyProtein Model: CREATINA MONOHIDRATA 250G MYPROTEIN
Punga de 250 g (50 de portii)Sute de studii au dovedit abilitatea monohidratului de creatina de a imbunatati forta, puterea si cresterea in masa musculara in timpul antrenamentelor intense. MyProtein Creatine Monohydrate este un supliment ideal pentru o gama variata de sportivi si atleti, de la..
28,00 lei
TVA inclus:28,00 lei
Model: CREATINA MONOHIDRATA 600G HARD BODY
CREATINA MONOHIDRAT Creatina este principalul acumulator de grupari fosfat macroergice, cu un rol esential in rezistenta celulelor musculare la efort.Creatina pulbere se utilizeaza in doua scopuri.Primul este cel de incarcare a celulelor musculare, cu o doza zilnica de 20 g de creatin..
47,00 lei
TVA inclus:47,00 lei
Model: CREATINE HARD BODY 180 CAPS
Creatina Monohidrat Nutritech este rezultatul tehnologiilor de ultima ora. Produsul nostru este facut dintr-o forma superioara si pura de creatina CREAPURE.Mod de actiune: creatina este biosintetizata in ficat din trei aminoacizi- Arginina, Glygina si Metionina. Creatina, sau suplimentarea cu creati..
24,00 lei
TVA inclus:24,00 lei
Brand: Pro Nutrition Model: CREATINE 1000 PRO NUTRITION 69.5G
Supliment alimentar ce conține 1000 mg creatină monohidrată (Creapure®) de înaltă calitate / capsulă.Creatina este unul dintre cele mai populare suplimente nutritive și este sintetizată în organism de către ficat, rinichi și pancreas din 3 aminoacizi: arginina, metionina si glicina. Organismul uman ..
33,00 lei
TVA inclus:33,00 lei
Brand: Gold Nutrition Model: CREATINE 1000MG GOLD NUTRITION 60 TABS
Gold Nutrition Creatine , din categoria de suplimente nutritive culturism , sala , sport .creatina da energia necesara antrenamentuluicreatina creste putereacreatina reduce oboseala ajutandu-te sa iti prelungesti antrenamentulcreatina ajuta la recuperare rapida dupa fiecare antrenamentMod de utiliza..
45,00 lei
TVA inclus:45,00 lei
Brand: Natural Plus Model: CREATINE 500G NATURAL PLUS
Creatina monohidrata furnizeaza ''combustibilul'' necesar muschilor pe durata antrenamentelor intense, actionand chiar de la nivel muscular pentru a creste forta, energia, rezistenta si masa musculara.Creatina monohidrata asigura energia si forta pentru realizarea fiecarei contractii musculare,..
45,00 lei
TVA inclus:45,00 lei
Brand: Universal Model: CREATINE 500G-UNIVERSAL
CREATINE -UNIVERSAL este un supliment pe bază de creatină care crește pe deplin și în mod eficient puterea și permite un antrenament mai lung și mai intens, ceea ce ajută la construirea musculaturii pure. Creatina de la Universal este fabricată din cea mai fină și mai cea mai curată c..
75,00 lei
TVA inclus:75,00 lei
Brand: Pro Nutrition Model: CREATINE CAPSULES 150 CAPS 75 G
Creatina volumizează celula musculară, contribuie la creşterea nivelului energetic şi grăbeşte recuperarea post-antrenament. Este o substanţă naturală compusă din aminoacizii arginină, glicină şi metionină care sprijină producerea de ATP – sursa principală de energie a celulelor. Pentru sportivi est..
33,00 lei
TVA inclus:33,00 lei
Afişare 1 - 12 din 27 (3 pagini)
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.