Meniu
Your Cart

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 400 LEI Cumpara Acum!

Carbohidrati

Brand: Natural Plus Model: BEEF MASS FUSION 2.5KG NATURAL PLUS
BEEF MASSBEEF MASS este un GAINER   innovator, pe baza de Peptide din Proteina Izolata din vita si matrice de Carbohidrati, de calitate, pentru dezvoltarea si mentinerea masei musculare.BEEF MASS este o excelenta sursa de aminoacizi, cu un spectru complet si un gust deosebit..
105,00 lei
TVA inclus:105,00 lei
Brand: Natural Plus Model: CARBO PLUS 2KG NATURAL PLUS
 CARBO PLUS este un supliment nutritiv sub forma de pulbere, fiind o matrice complexa de carbohidrati de o calitate execenta. CARBO PLUS este ideal in culturism si alte sporturi, administrandu-se in special dupa o sesiune de antrenament intens. CARBO PLUS este un amestec de carbohidrati complec..
36,00 lei
TVA inclus:36,00 lei
Brand: Biotech USA Model: CARBOX BIOTECH USA 1000G
Carbox (Biotech USA) - Supliment alimentar sub formă de pudră cu 5 tipuri diferite de carbohidrați.5 surse diferite de carbohidrațidisponibil și în versiunea fără aromăfără glutenDă-ți întotdeauna ce e mai bunDoriți performanțe de top în fiecare moment al antrenamentului dvs.? Dacă doriți mușch..
34,00 lei
TVA inclus:34,00 lei
Brand: Pro Nutrition Model: DEXTROSE 1000G PRO NUTRITION
Carbohidrat simplu cu index glicemic ridicat pentru energie și refacere.Ce este dextroza?Dextroza, cunoscută și sub numele de glucoză, este un carbohidrat simplu cu un index glicemic de 100, o valoare destul de ridicată pe scara indicilor glicemici. De-a lungul timpului, aceasta a fost folosită de d..
18,00 lei
TVA inclus:18,00 lei
Brand: Natural Plus Model: DEXTROSE NATURAL PLUS 2KG
DEXTROSEFormula pe baza de carbohidrati simpli de calitateDEXTROSE  formula complexa pe baza de dextroză monohidrată.DEXTROSE este obtinută din cereale de diferite granulaţii ( mică, medie, mare ), printr-un proces modern de hidrolizare,  are o textură fină şi o dulceaţă moderată..
30,00 lei
TVA inclus:30,00 lei
Brand: Biotech USA Model: HYPER MASS 1000 G BIOTECH
Hyper Mass (Biotech USA)TriCarbo Matrix: 3 surse diferite de carbohidrați, cu indice glicemici diferițiComplex proteic: 3 surse diferite de proteineCu creatină monohidrată micronizatăFără zahăr adăugatConținut ridicat de fibreHyper Mass este o alegere perfectă pentru cei care sunt în faza ..
64,00 lei
TVA inclus:64,00 lei
Brand: Nutrend Model: ISO DRINX 420G
Isodrinx este o băutura izotonică și hipotonică, în funcție de metoda de utilizare. Băutura izotonică este destinată activităților cu o intensitate foarte mare și durată relativ scurtă (aproximativ 60 minute). Consumaţi băutură hipotonică în timpul performanțelor de durată m..
43,00 lei
TVA inclus:43,00 lei
Brand: Natural Plus Model: MASIV MASS 2KG NATURAL PLUS
 Masiv Mass este un supliment nutritiv complet si echilibrat in substante nutritive, care pe langa o dieta corespunzatoare asigura organismului toate ingredientele necesare cresterii rapide a masei musculare, binenteles impreuna cu un antrenament corespunzator. Masiv Mass este ideal pentru pers..
55,00 lei
TVA inclus:55,00 lei
Brand: MuscleTech Model: MASS TECH EXTREME 2000 3.2 KG-MUSCLETECH
MASS-TECH EXTREME 2000 contine 80 g de proteine, peste 400 g de carbohidrați și 2 000 de calorii producătoare de masă, plus 8 g de L-leucină (amestecată cu lapte degresat), 10 g creatină și 20 de vitamine și minerale. Profilul ideal macronutrient din MASS-TECH EXTREME 2000 este perfect pentru c..
240,00 lei
TVA inclus:240,00 lei
Brand: Gold Nutrition Model: PURE MASS GOLD NUTRITION 1.5 KG
Pure Mass Gold Nutrition Gainer este un supliment nutritiv , culturism , sala , sport care are o multitudine de nutrienti anabolizanti.  Acest produs de la Gold Nutrition te ajuta sa dezvolti rapid masa musculara .Produsul Pure Mass Gold Nutrition gainer contine proteine din zer izolat ( whey )..
155,00 lei
TVA inclus:155,00 lei
Brand: Natural Plus Model: RAPID MASS 1KG NATURAL PLUS
 RAPID MASS este un supliment nutritiv, de tip gainer, formulat special pentru persoane active si atleti, cu nevoi energetice ridicate in activitatile pe care le desfasoara. Amestecul optim de carbohidrati, proteine, vitamine, minerale si aminoacizi din RAPID MASS asigura cresterea masei muscul..
37,00 lei
TVA inclus:37,00 lei
Brand: Nutrend Model: RECOVERY PROTEIN SHAKE NUTREND 500G
RECOVERY PROTEIN SHAKE oferă un conținut ridicat de carbohidrați și proteine, cu adaos de vitamina B5 și biotină pentru a recupera energia în organism. De asemenea, conține magneziu și potasiu, minerale esențiale pentru organismul uman după o performanță solicitantă. Formula este completată cu lacta..
33,00 lei
TVA inclus:33,00 lei
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)
Politica Cookies
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.